Illias Teirlinck

Fratssen

BRONKS/ Ballet Dommage
2023 - 2024
vr 23 feb - zo 25 feb
23 feb 24
-
25 feb 24

Familie Fratssen viert feest want men kocht een buitentuintafel, inklapbaar! Alle vergeten achtertantes, vergeelde nonkels en aangetrouwde aanhangsels mogen het resultaat komen bezichtigen.

Fratssen theatraliseert de vreugden en gênes van het feest en serveert de toeschouwer een buffet van onuitgesproken vetes en goedbedoelde moederliefde. 

Verwacht echter geen klassieke erfenisdiscussies of echtscheidingsperikelen. Het zijn de absurde zaken en schijnbare onbenulligheden die op de voorgrond treden. Hieronder sluimeren de onuitgesproken waarden, voelbare spanningen en grootse emoties die ieder mens en familie met zich meedraagt.

Fratssen is een getheatraliseerd familiefeest, een happening die zowel verbindend als bevreemdend is.  

Als toeschouwer zit je midden in het spektakel. Voor een optimale ervaring is het publiek een melange van alle leeftijden, waarbij de volwassenen de kinderen meebrengen en niet omgekeerd. Net zoals bij een echt familiefeest. 

 

Locatievoorstelling 

Opgelet: deze voorstelling speelt niet in hetpaleis maar op locatie
We spelen in de parochiezaal van de Elegast Den Dam

Het adres is: 
Twee Netenstraat 1
2060 Antwerpen

Deze locatie is makkelijk te voet, met de fiets, tram, bus of trein te bereiken. Kijk op de routeplanner of lees hier meer info over de bereikbaarheid. 

Opgelet, deze locatie is niet rolstoelvriendelijk. 

concept: Ballet Dommage
spel: Katrien Valckenaers, Maxim Storms, Mourad Baaiz, Marjan De Schutter, Leen De Veirman, Billie-Joanna Tcheke (stage), Zita Windey (stage), Victor Vermaerke (stage)
eindregie: Randi De Vlieghe
scenografie: Rachid Laachir
kostuum: Rosa Schützendorf
lichtontwerp: Geert Vanoorlé
productie: BRONKS - Brussel