Wannes Cré

BRUIST!

kinderkunstenfestival voor iedereen
2023 - 2024
zo 17 sep 10:30 - 18:00
17 sep 23
10:30 - 18:00
  • 17 sep 23
    10:30 - 18:00
    locatievoorstelling ,
    op locatie

Het theaterseizoen start met een bruisend feest voor iedereen van 1 tot 101. Je mag je verwachten aan concerten en theatervoorstellingen op bijzondere locaties. FroeFroe, hetpaleis, Laika, De Studio en Stormkop geven het allerbeste van zichzelf samen met hun lievelingscollega's.

Je kan geen tickets reserveren op voorhand. Je koopt jetons (€2,5/jeton) op de dag zelf. Hiermee kan je zowel naar voorstellingen gaan kijken, als eten en drinken kopen aan de DOKbar. Er is zowel betalend als gratis aanbod. Voor iedereen wat wils.

programma

Wij lichten hieronder graag de voorstellingen die we zelf programmeren uit, ontdek het volledige programma hier

LICHT, LICHTER, LIEGT - hetpaleis/Post uit Hessdalen
4+ - in de bus

een dag gaat zo : als eerste moet de zon op dan de zonnebloemen,
de kinderen, de driehoeken tenslotte de ouders
een dag ís nooit, hij wordt
licht, lichter, liegt
dan komt de maan, iemand steekt de sterren aan
bloemkool eten, tanden poetsen, ogen dicht
waar is het licht?

Een ambtenaar van de Federale Overheidsdienst voor Waarnemingszaken (FODWZ) Departement Licht neemt het jonge publiek mee in een wereld van lichtknopjes, zonsopkomsten en vergeten straatlampen. Een voorstelling over hoe je de dingen anders bekijkt, wanneer je ze anders belicht. 

STA OP EN GA ZITTEN - Gina Beuk en Semna Segal
6+

Welkom publiek! Jullie zijn écht BRUIST!-publiek, dat is onmiskenbaar. Jullie komen voor de kunst. Voor het theater. Voor de VOOR-STEL-LING ... Ehh, mevrouw, eet u nu een snoepje? Toch is het niet makkelijk, publiek zijn. Voelen in plaats van ... Sorry, mevrouw. U smakt ontzettend hard. Straks komt de artiest en dan raakt die helemaal afgeleid.. MEVROUW!

STA OP EN GA ZITTEN is een brutale familievoorstelling met een twist die gaat over het publiek en de artiest.

bereikbaarheid

STORMKOP is gelegen op een steenworp van het MAS. Op 17 september is het ook Antwerpen shift, kom dus bij voorkeur met het openbaar vervoer of de fiets. Bereikbaarheidsinformatie lees je hier.

BRUIST! de steun van stad Antwerpen, de Vlaamse Gemeenschap, hetpaleis, Laika, De Studio, STORMKOP, Part of Antwerp en Theater FroeFroe.