Mortaza Rezaie

GEN-ZIE

Fameus
2023-2024
zo 12 nov 12:30 - 22:00
12 nov 23
12:30 - 22:00
  • 12 nov 23
    12:30 - 22:00
    hetpaleis, Antwerpen
    hetgeluk

Op 12 november strijkt het GEN-ZIE festival neer in hetpaleis. Fameus presenteert voor de derde keer op rij dit spectaculair kunstenfestival voor en door jongeren van 14 tot 24 jaar. 

GEN-ZIE is een multidisciplinair festival dat jongeren tussen 14 en 24 jaar de mogelijkheid biedt om hun creatieve talenten te tonen en te delen. Van rap tot dans, installatiekunst tot mode, en fotografie tot muziek, alle disciplines zijn welkom. Het is een platform waar jongeren hun artistieke vaardigheden kunnen ontwikkelen en een breed scala aan artistieke expressie kunnen verkennen. 

Die dag is er een vol programma met optredens, een doorlopende expo, randprogrammatie en eten van Mama Betty en Oriental Delicatessen. En deze keer allemaal in hetpaleis!

Het festival is gratis. Voor het actuele programma van de dag, houd onze Instagram en website de week voor het festival in de gaten. 

 

GEN-ZIE is een project georganiseerd door Fameus in samenwerking met Boslabs, JES, Katrinahof, Rataplan, Sint Lucas Antwerpen, Sint Maria, Spectrumschool, Stedelijk Lyceum Lamorinière, Fedasil Kapellen, StampMedia, Trix, Zing Zang Zong, Chapp de Mic, Xray Community, CAW Roma Coaches en Kunstkaai, KoziStedelijk Secundair Onderwijs, Bollyfit Antwerp, Mojo prints, Henna van Arjart

Project mogelijk gemaakt door hetpaleis, JINT, Engie, BREEDBEELD, Vlamo, Creatief Schrijven Jong, JongDOEK, Muziekmozaïek, stad Antwerpen en het Erasmus+-programma van de Europese Unie.