Nattida-Jayne Kanyachalao

Theaterzomerweek met Anna Borodikhina en Audrey Ikirezi

Laat je stem horen, word woordknutselaar!
2024 - 2025
ma 12 aug 10:00 - vr 16 aug 16:00
12 aug 24
-
16 aug 24
Vanaf 10:00

Kom snel. Vertel.
Beweeg, ga aan de slag. Gelach.
Beats en muziek. Waar is dat publiek?!

 

Iedereen heeft een verhaal, maar hoe breng je dat tot leven op het podium? Anna en Audrey zijn experts in het vertellen van verhalen. Al rappend, via muziek of net heel lichamelijk. Tijdens deze workshopweek trek je op avontuur langs beats en ritmes. Je ontdekt verschillende kunstvormen en vertelt je verhaal. 

workshopgevers

Anna Borodikhina is een spoken word performance artiest, theatermaker en muzikant/rapper. Met haar persoonlijke en maatschappijkritische teksten wil Anna mensen laten stilstaan bij onderwerpen waar anderen van weglopen. Ze geeft workshops creatief schrijven en theater aan verschillende organisaties.

Audrey Ikirezi wilde van kleins af niets liever dan maken. Ze nam de sprong en waagde haar kans bij de nieuwe spelers. Intussen volgt ze de docent- en regieopleiding aan de Toneelacademie in Maastricht. Als actrice, theatermaker en docent vindt ze het belangrijk dat er voldoende representatie is in het veld en dat er naar iedere stem wordt geluisterd.

praktisch

vierdaagse workshop van 12 tot 16 augustus 2024 - let op! geen workshop op 15 augustus
voor iedereen die naar de vierde, vijfde of zesde leerjaar gaat
van 10 tot 16 uur, voor- en naopvang van 9 tot 10 uur en van 16 tot 17 uur

Kies één kamp per vakantie, zo krijgt iedereen de kans om mee te doen.
De ticketverkoop start op zaterdag 24 februari om 10u.

prijs
€120
€24 voor wie recht heeft op verhoogde tegemoetkoming of kansentarief

vrijetijdstoelage
Heb je recht op kansentarief? Dan kan je als inwoner van stad Antwerpen op jaarbasis tot 100 euro terugkrijgen voor de deelname aan sport-, cultuur- of jeugdaanbod want elk kind en elke jongere heeft recht op vrije tijd. Download het aanvraagformulier hier.

tussenkomst van het ziekenfonds
De verschillende mutualiteiten (ziekenfondsen) voorzien ook een tussenkomst voor kampen. Raadpleeg de website van de mutualiteit voor de laatste info, breng het juiste formulier mee en een medewerker van info & tickets vult het met plezier voor je in.