Wannes Cré

Theaterzomerweek met Junior Akwety en Aïcha Cissé

Licht/donker
2024 - 2025
ma 19 aug 10:00 - vr 23 aug 16:00
19 aug 24
-
23 aug 24
Vanaf 10:00

In ons binnenste, waar dingen soms donker kunnen zijn,
zoeken we naar sprankels hoop en schijn.
Die lichtpuntjes zijn er altijd, zelfs als alles inktzwart lijkt,
en dan voelt alles wat lichter aan, al is het maar zacht.

 

Tijdens deze zomerweek gaan we aan de slag met de lastige gevoelens die bij het leven horen: ruzie met je vriend(in), een moeilijke toets, nieuws dat je bang maakt, onzekerheden en twijfels. Maar het is ook een ontdekkingsreis naar de lichtpuntjes van elke dag. Wat is er beter dan de slappe lach krijgen, je lievelingskleren die net gewassen zijn, een super spannend boek uitlezen,… Over omdenken, magie vinden in oplossingen en hoe er altijd licht schijnt aan het einde van de tunnel...

workshopbegeleiders

Junior Akwety is zanger, songwriter en acteur. Hij werd geboren in Congo, maar zijn muziek bracht hem van Los Angeles tot Kaapstad. De afgelopen jaren was hij ook te zien in Malcolm X en L’Homme de La Mancha. Met My House bracht hij zijn verschillende passies samen in een eerste regie.

Aïcha Cissé is acteur, regisseur en coach. Ze studeerde af aan de Toneelacademie in Maastricht en volgde een aanvullende opleiding theater & therapie. Ze speelde in en creëerde verschillende producties zoals Dis-moi wie ik ben (GEN2020, KVS), Klein epos (Theater FroeFroe) enz. Eerder begeleidde ze al dekapers bij hetpaleis. Ze heeft ook verschillende rollen gespeeld in films zoals Le fidèle (Michael Roskam), Engel (Koen Mortier) en Storm Lara (Kadir Balci). 

praktisch

vijfdaagse workshop van 19 tot 23 augustus 2024 
voor iedereen die naar de vierde, vijfde of zesde leerjaar gaat
van 10 tot 16 uur, voor- en naopvang van 9 tot 10 uur en van 16 tot 17 uur

Kies één kamp per vakantie, zo krijgt iedereen de kans om mee te doen.  
De ticketverkoop start op zaterdag 24 februari om 10u.


prijs
€150
€30 voor wie recht heeft op verhoogde tegemoetkoming of kansentarief

vrijetijdstoelage
Heb je recht op kansentarief? Dan kan je als inwoner van stad Antwerpen op jaarbasis tot 100 euro terugkrijgen voor de deelname aan sport-, cultuur- of jeugdaanbod, want elk kind en elke jongere heeft recht op vrije tijd. Download het aanvraagformulier hier.

tussenkomst van het ziekenfonds
De verschillende mutualiteiten (ziekenfondsen) voorzien ook een tussenkomst voor kampen. Raadpleeg de website van de mutualiteit voor de laatste info, breng het juiste formulier mee en een medewerker van info & tickets vult het met plezier voor je in.