Nattida-Jayne Kanyachalao

Theaterzomerweek met Junior Akwety

Voice lab
2024 - 2025
ma 26 aug 10:00 - vr 30 aug 16:00
26 aug 24
-
30 aug 24
Vanaf 10:00

Onderzoek geluid, 
voel een woord,
probeer.
Fluister, roep, zing,
proef je stem.

 

Borrelt er een performancekunstenaar in jou? Kom er dan op los experimenteren in het stemmenlaboratorium van Junior Akwety. Je onderzoekt er je stem in al zijn facetten. Hoe druk je je emoties uit? Hoe zet je je stem technisch in? En hoe anders klinkt het als je speels en improviserend te werk gaat?  

workshopbegeleider

Junior Akwety is zanger, songwriter en acteur. Hij werd geboren in Congo, maar zijn muziek bracht hem van Los Angeles tot Kaapstad. De afgelopen jaren was hij ook te zien in Malcolm X en L’Homme de La Mancha. Met My House bracht hij zijn verschillende passies samen in een eerste regie.

praktisch

vijfdaagse workshop van 26 tot 30 augustus 2024
voor iedereen die naar het eerste, tweede of derde middelbaar gaat
van 10 tot 16 uur, voor- en naopvang van 9 tot 10 uur en van 16 tot 17 uur

Kies één kamp per vakantie, zo krijgt iedereen de kans om mee te doen.  
De ticketverkoop start op zaterdag 24 februari om 10u.

prijs
€150
€30 voor wie recht heeft op verhoogde tegemoetkoming of kansentarief

vrijetijdstoelage
Heb je recht op kansentarief? Dan kan je als inwoner van stad Antwerpen op jaarbasis tot 100 euro terugkrijgen voor de deelname aan sport-, cultuur- of jeugdaanbod, want elk kind en elke jongere heeft recht op vrije tijd. Download het aanvraagformulier hier.

tussenkomst van het ziekenfonds
De verschillende mutualiteiten (ziekenfondsen) voorzien ook een tussenkomst voor kampen. Raadpleeg de website van de mutualiteit voor de laatste info, breng het juiste formulier mee en een medewerker van info & tickets vult het met plezier voor je in.