Eva Michiels

Voltageclub

hetpaleis, BRONKS & KOPERGIETERY
za 20 apr 19:15 - 19:45
20 apr 24
19:15 - 19:45

3 theaterhuizen 
2 makers
10 jongeren 
1 toonmoment
veel plezier 

De bevriende theaterhuizen KOPERGIETERY, hetpaleis en BRONKS verenigen hun atelierwerking. Tien jongeren uit Gent, Antwerpen en Brussel gaan aan de slag met theatermakers Annelore Crollet en Samuel Valor Reyes om op korte tijd theater te spelen/te maken/te ontdekken en een toonmoment in elkaar te boksen. 

De groep komt telkens samen in een andere stad om elkaar en het theaterhuis van de ander beter te leren kennen. De jongeren geven het beste van zichzelf op de speelvloer en laten zich inspireren door samen naar voorstellingen te kijken. Op 20 april komen ze naar hetpaleis met hun eigen voorstelling: The Motherf*cking End of The Fatherf*cking World.

The Motherf*cking End of The Fatherf*cking World brengt 10 eigenzinnige iconen samen op een verloren zondagavond. Door de schoenen van hun voorouders te passen stellen ze de vraag hoe het is om een mix te zijn van hier en daar, van gisteren en morgen. Het resultaat is een collage van liefdesbrieven aan moeders en vaders.

regie: Samuel Valor Reyes, Annelore Crollet
spel: Mpho Pierreux, Zadie Hendrickx, Maute Genbrugge, Annaëlle Nduwayezu, Mustafa Albayrak, Younes Ouchari, Jutta Decaluwé, Féanor De Vlam, Anna Rogiers, Bruna Frederico
samenwerking: Bronks/hetpaleis/Kopergietery