Flore Deman

En ze leefden nog altijd

hetpaleis & Behoud de Begeerte/Elisabeth Lucie Baeten
2024 - 2025
di 1 apr - zo 6 apr
1 apr 25
-
6 apr 25

In de sprookjes van schrijver Elisabeth Lucie Baeten doen prinsessen wat ze zelf willen. Waterpolo in plaats van ballet bijvoorbeeld. Omdat het kan. En dat werkt aanstekelijk.

Na de vertellingen in haar succesvolle boek En ze leefden nog (20.000 verkochte exemplaren) is er nu de voorstelling waarin al die vrolijke – heerlijk eigenwijze – personages tot leven komen, in woord en muziek.

Een wondere wereld waarin iedereen een held kan zijn, klein en groot.

Elisabeth Lucie Baeten (1990) woont in Antwerpen met haar man, twee kinderen en twee poezen. Ze is schrijver, scenarist en onlinemediafenomeen. Haar meer dan 200.000 Instagramvolgers smullen van haar satirische filmpjes waarin ze als Katrien van Politiek PR of Julie van Showbizz PR politici en mediafiguren op de hak neemt. Dat leverde haar de Kastaar voor Online Persoonlijkheid van 2023 op. 

Sinds 2019 ligt haar boek Leven in het nu - Gids voor de do's, de don'ts en de what the fucks van deze verwarrende tijden in de boekhandel. In 2022 verscheen En ze leefden nog in samenwerking met Flore Deman: een baanbrekend sprookjesboek voor een nieuwe generatie kinderen én hun ouders. In de tweede helft van 2024 verschijnt het vervolg En ze leefden nog altijd.

met: Elisabeth Lucie Baeten, e.a.
productie: Zane Garitte
regie & dramaturgie: Steven Heene
zakelijke coördinatie: Matthias Dillen
promotie: Ruth Kief
planning & verkoop: Nouni van Arnhem