Workshop KID.

Openingsfeest - BOG.
zo 10 sep
10 sep 17

In deze workshop van theatercollectief BOG. als voorbereiding op hun voorstelling KID. kunnen kinderen en volwassenen samen denken, praten, spelen … over klein zijn en ouder worden of over oud zijn en kleiner worden.

Volwassenen zijn geen kinderen
en echte kinderen worden nooit volwassen.
Of is het omgekeerd?
Kinderen worden altijd volwassen
en volwassenen zijn nog steeds kinderen.
Of..
BOG. begrijpt er niets van.

 

Daarom zoeken we kinderen en volwassenen vanaf 8 jaar die ons willen vertellen en laten zien hoe het allemaal in elkaar zit, het leven. Samen gaan we een uur denken, praten en spelen over klein zijn en ouder worden, over oud zijn en kleiner worden.

Alle ervaringen gebruikt BOG. als inspiratie om een theatervoorstelling te maken. Of eigenlijk twee. Want KID. wordt een voorstelling voor volwassenen over kinderen en een voorstelling voor kinderen over volwassenen. Twee in één.

Kom en vertel BOG. alles!Wanneer?

Iedereen is welkom op zondag 10 september 2017 van 11u tot 12u of van 14u tot 15u in hetpaleis.
Per uur zoekt BOG. een groep kinderen vanaf 8 jaar en een groep volwassenen.

Aanmelden kan via onthaal@hetpaleis.be of op de dag zelf aan het onthaal van hetpaleis (enkel indien er nog plaats is). Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar roos@bogcollectie.com.
 

Over BOG.

BOG. is de collectie van theatermakers Judith de Joode, Benjamin Moen, Sanne Vanderbruggen en Lisa Verbelen. BOG. maakt voorstellingen vanuit het verlangen naar overzicht, naar het benoemen, uitstallen, uitvouwen, uitzoomen, rangschikken, categoriseren en opsommen van alles dat te groot is om vast te pakken.

Na de eerste voorstelling BOG. een poging het leven te herstructureren (2013), bekroond met de Jongtheaterprijs op Theater aan Zee, maakte BOG. o.a. MEN. (2014), GOD. (2015) en OER. (2016). KID. is een coproductie van BOG., Het Zuidelijk Toneel en hetpaleis, en speelt van 9 t/m 23 december 2017 in hetpaleis.