O'SGEDACHT

de gezusters Hirngespinst
Reparaties & Herstellingen
za 16 sep - za 14 okt
16 sep 17
-
14 okt 17

Op alle zaterdagen van 10 september tot 15 oktober om 11u voeren kinderen en professionele wereldverbeteraars debatten onder begeleiding van kinderfilosoof Gideon Hakker.

In O’SKARAVAN op het Theaterplein bouwen de gezusters een knusse studio waar ze onder andere Dimitri Leue, Reinhilde Decleir, Britt van Marsenille, Bruno Vanden Broecke en Alexia Leysen zullen ontvangen. Het gesprek wordt live gestreamed en kan worden gevolgd in O'slabo.

Wie komt wanneer?

  • 16 september: Dimitri Leue
  • 23 september: Alexia Leysen
  • 30 september: Britt van Marsenille
  • 7 oktober: Bruno Vanden Broecke
  • 14 oktober: Reinhilde Decleir

over de gezusters Hirngespinst

De gezusters Hirngespinst veranderen de wereld door de ogen van het kind. Ze luisterden afgelopen jaar naar de verhalen en plannen van Antwerpse kinderen over hoe zij de wereld zouden veranderen en voegen nu daad bij het woord.
Vijf weken lang steken ze, samen met kinderen, de handen uit de mouwen. Vier concrete wereldverbeterplannen worden effectief uitgevoerd door, voor en met kinderen.

Ontmoet de gezusters en hun plannen tijdens LAB PLEIN, LAB PLEIN DEUX, LAB GROEN, LAB CUISINE, LAB ZEBRA en LAB PUBLIEK.

Elke zaterdag om 11u houden de gezusters O’SGEDACHT; een gesprek tussen kinderen en professionele wereldverbeteraars (Dimitri Leue, Alexia Leysen, Britt Van Marsenille, Bruno Van den Broecke en Reinhilde Decleir …) onder begeleiding van Gideon Hakker.

http://www.dewereldrepareren.be/