voorbij - Brunch in HETSTEEN

HETSTEEN
2016 - 2017
zo 5 feb - za 15 apr
5 feb 17
-
15 apr 17

Eén keer per maand kan je brunchen in HETSTEEN aan een oneindig lange tafel boordevol zoet & zout. Onze ontmoetingsruimte is de meest kindvriendelijke drink- en eetplek in Antwerpen. Het eindeloze uitzicht op de Schelde schept een oase van rust.
Kortom het uitgelezen moment om samen te komen met familie en vrienden, verjaardagen te vieren of zondagochtend met je gezin op verplaatsing te beleven.

Kinderen die een hekel hebben aan te lang stilzitten, kunnen naar hartelust spelen. De ideale plek om uitgebreid te tafelen terwijl je kinderen zich verstoppen in één van de vele hoeken van het grote speelpodium, een kamp bouwen onder de tafel, in boeken snuisteren, honderduit tekenen of piano spelen.

praktisch

De brunch start om 11u in Ontmoetingsruimte DETIJD in HETSTEEN. Dit kost € 8 voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en € 17 voor iedereen vanaf 13 jaar.
Van 13u tot 16u kunnen kinderen en hun (groot)ouders aansluiten bij een gratis workshop beneden in het Open Atelier. Daar wordt gebouwd aan een landschap bestaande uit steensculpturen.

Inschrijven kan via hetsteen@hetpaleis.be.