Cuauhtémoc Garmendia

Is dat alles?

Giovani Fratelli
2020 - 2021
di 1 jun - za 12 jun
1 jun 21
-
12 jun 21

“Wat denk je nu? vraag je onverwacht in het verwarrende donker van mijn kamer. Hoopvol reik ik in mijn onzichtbare doos naar de momenten die ik heb vergaard en schud ze uit over de wereld. “Is dat alles?” vraag je en voorzichtig nodig ik je uit de sprong te wagen. Na een paar lange minuten kom je weer naar boven, schuift wat dichter naar me toe en zegt: “hoe meer ik kijk, hoe meer ik begrijp, en hoe minder ik begrijp dat niet iedereen kijkt.”

Theatermaker Eva Schram maakt samen met een diverse en enthousiaste groep jongeren Is dat alles? Hun verhalen vormen de basis voor een theatervoorstelling over de veerkracht van jongeren in kwetsbare situaties.

Tutti Fratelli is een sociaal-artistieke werkplaats die theater maakt met mensen die minder kansen kregen in het leven. Drie jaar geleden begon Tutti Fratelli met de jongerenwerking Giovani Fratelli.

Er wordt gebruik gemaakt van een stroboscoop tijdens de voorstelling.

taalicoon

Deze productie kwam tot stand met steun van stad Antwerpen.

regie: Eva Schram
muziek: Fred Van de Moortel
spel: Fran d’ Haens, Judith Pellegrims, Elias de Vos, Mohsine Ben Elmostapha, Thomas van Doninck, Mathilde Defossez, Jef Smulders, Cat Delmeire, Bilal Elfakari, Sam Van Eyken, Yassin Hens, Matthias De Smet, Mohamed Shaw, Ulrike Van Elsen, Zarah Zahler
scenografie: Michiel Van Cauwelaert
licht: Zaza Dupont
kostuum: Maite Vanderheyden, Julie Illegems
productieleiding: Sam Cunningham
productie: Tutti Fratelli