Joeri Thiry

voorbij - Nelsons Dansworkshop

Workshop voor ouder met kind (3 tot 6 jaar)
2020 - 2021
zo 15 nov
15 nov 20

Nelson en zijn familie houden van dansen. Ze schilderen al dansend in de lucht en besturen elkaars lichaam met een gekke afstandsbediening. Ze drummen met heel hun lijf op de vloer en laten elkaar door de lucht vliegen. Ze bewegen zoals ze nog nooit bewogen hebben. En op het einde duwen ze steevast hun lievelingsspelletjes door een gigantische dansmachine en knutselen zo hun eigen dansvoorstelling in elkaar.

Nelsons dansboek is een heerlijk dansboek. Vandaag nodigt Nelson je uit om samen met je mama, papa, meter, peter, grootmoeder of -vader zelf te dansen. Geen voorgekauwde pasjes. Niets moet op de maat van de muziek en tellen hoeft al helemaal niet. Met prikkels uit de hedendaagse dans word je samen uitgedaagd om je eigen bewegingstaal te ontdekken en leer je hoe je een choreografie uitschrijft. Doen jullie mee?


Dafne Maes is auteur van Nelsons dansboek. Ze heeft haar eigen dansgezelschap LAP en is als docent aan de slag bij Karel De Grote Hogeschool.

Door de nieuwe Covid-maatregelen kan deze workshop helaas niet doorgaan zoals gepland. hetpaleis biedt je daarom graag een digitaal alternatief aan.
In deze verrassende online workshop gidst en begeleidt Dafne Maes je graag vanop afstand. 
Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een computer met een stabiele internetverbinding en Zoom, gemakkelijk kledij en een beetje ruimte om te bewegen. Zoom is een gratis applicatie die je eenvoudig via je mailadres of Facebook-account kan installeren.

Danservaring niet vereist. Zin om te bewegen des te meer!


I.h.k.v. van Kunstendag voor Kinderen

capaciteit 
10 duo’s per workshop
prijs
15 euro per duo

Raadpleeg hier de annulatievoorwaarden bij een workshop.

choreograaf: Dafne Maes