bereikbaarheid Sint-Andriesplaats

Ultima Vez speelt Birds op de Sint-Andriesplaats, in het centrum van Antwerpen. Je geraakt er gemakkelijk te voet, met de fiets, tram, bus of trein. Kijk op de routeplanner of lees verder hieronder. 

Kom je te voet? 

De Sint-Andriesplaats bevindt zich op wandelafstand van de Groenplaats.

Kom je met de (deel)fiets?

Je kan je eigen fiets achterlaten in een van de fietsbeugels op het plein.

Met de uitleendienst Velo-Antwerpen kunnen niet enkel bewoners maar ook bezoekers van de stad overal geraken met de fiets. Er is een Velo-station aanwezig op het plein: 23 - Sint-Andriesplaats, helemaal gemakkelijk dus.

Kom je met de bus of tram?

De Sint-Andriesplaats is ook vanuit alle richtingen vlot te bereiken met verschillende trams en bussen. Bereken de beste route vanaf jouw locatie via de routeplanner van De Lijn.

Voor scholen: Gratis met De Lijn naar hetpaleis!  
Met dynamoOPWEG kunnen klassen gratis naar hetpaleis met De Lijn, volgens de bestaande dienstregeling en met max. 30 personen per rit. Surf naar Cultuurkuur en lees er alles over de mogelijkheden om meer cultuur in je klas te brengen.

Kom je met de trein?

Stap af in Antwerpen-Centraal of Antwerpen-Zuid. Na ongeveer 30 minuten wandelen bereik je de Sint-Andriesplaats.

Kom je met de auto?

  • Parkeer je auto op een Park and Ride
    Kom je met de auto, laat die dan gratis achter op een Park and Ride aan de rand van de stad. Neem daar het openbaar vervoer of een deelfiets, -step of -scooter naar het centrum. Bekijk alle Park and Rides én de mogelijkheden die je er vindt om naar het centrum te rijden.

  • Parkeer op een publieke parking in de stad
    Volg de parkeergeleiding naar een publieke parking. De borden tonen je waar er plaats vrij is, en meestal is het daar ook goedkoper parkeren dan op straat. Er zijn verschillende publieke parkings op wandelafstand van de Sint-Andriesplaats. 

Hou op marktdagen en koopzondagen rekening met het drukke verkeer naar de stad.