bereikbaarheid Monty

Lazarus speelt Misdaad en Straf in Monty in het centrum van Antwerpen. Je geraakt er gemakkelijk te voet, met de fiets, tram, bus of trein. Kijk op de routeplanner of lees verder hieronder. 

Kom je te voet?

Monty bevindt zich in de Montignystraat 3, op Antwerpen-Zuid. 

Kom je met de (deel)fiets?

hetpaleis is makkelijk bereikbaar met de fiets. Je kan je eigen fiets achterlaten in een van de verschillende fietsbeugels op de hoek met de Amerikalei.

Met de uitleendienst Velo-Antwerpen kunnen niet enkel bewoners maar ook bezoekers van de stad overal geraken met de fiets. De Velo-stations het dichtste bij Monty zijn 086-Troonplaats en 080-Montigny. Na enkele minuten wandelen sta je aan de ingang van Monty.  

Kom je met het openbaar vervoer? 

Monty is ook vanuit alle richtingen vlot te bereiken met verschillende trams en bussen. Bereken de beste route vanaf jouw locatie via de routeplanner van De Lijn.

Voor scholen: Gratis met De Lijn naar hetpaleis!  
Met dynamoOPWEG kunnen klassen gratis naar Monty met De Lijn, volgens de bestaande dienstregeling en met max. 30 personen per rit. Surf naar Cultuurkuur en lees er alles over de mogelijkheden om meer cultuur in je klas te brengen.

Kom je met de trein?

Vanaf Antwerpen-Zuid ben je al na 15 minuten wandelen bij Monty

Kom je met de auto?

  • Parkeer je auto op een Park and Ride
    Kom je met de auto, laat die dan gratis achter op een Park and Ride aan de rand van de stad. Neem daar het openbaar vervoer of een deelfiets, -step of -scooter naar het centrum. Bekijk alle Park and Rides én de mogelijkheden die je er vindt om naar het centrum te rijden.

  • Parkeer op een publieke parking in de stad
    Volg de parkeergeleiding naar een publieke parking. De borden tonen je waar er plaats vrij is, en meestal is het daar ook goedkoper parkeren dan op straat. Er zijn verschillende publieke parkings op wandelafstand van Monty, oa. Q-park Steendok op de Waalse Kaai.