www.monumento.be

bereikbaarheid permeke garage

I think we need to talk gaat door op locatie in de Permeke garage (Jan van Rijswijcklaan 298), vlakbij de A12. Je geraakt er gemakkelijk te voet, met de fiets, tram, bus of trein. Kijk op de routeplanner of lees verder hieronder. 

Kom je te voet?

De Permeke garage bevindt zich op wandelafstand van P+R Olympiade

Kom je met de (deel)fiets?

De Permeke garage is makkelijk bereikbaar met de fiets. Je kan je eigen fiets achterlaten in een van de fietsbeugels aan P+R Olympiade.

Met de uitleendienst Velo-Antwerpen kunnen niet enkel bewoners maar ook bezoekers van de stad overal geraken met de fiets. De Velo-stations het dichtste bij de Permeke garage zijn 276- Corbusier &
281- Hof van Tichelen.  

Kom je met het openbaar vervoer? 

De Permeke garage is ook vanuit alle richtingen vlot te bereiken met verschillende trams en bussen. Bereken de beste route vanaf jouw locatie via de routeplanner van De Lijn.

Voor scholen: Gratis met De Lijn naar hetpaleis!  
Met dynamoOPWEG kunnen klassen gratis naar hetpaleis met De Lijn, volgens de bestaande dienstregeling en met max. 30 personen per rit. Surf naar Cultuurkuur en lees er alles over de mogelijkheden om meer cultuur in je klas te brengen.

Kom je met de trein?

Stap af aan station Antwerpen-Zuid. Neem daar het openbaar vervoer (oa. bus 500) naar de Permeke garage.

Kom je met de auto?

  • Parkeer je auto op Park and Ride Olympiade
    Kom je met de auto, laat die dan gratis achter op een Park and Ride aan de rand van de stad. Neem daar het openbaar vervoer of een deelfiets, -step of -scooter naar het centrum. Bekijk alle Park and Rides én de mogelijkheden die je er vindt om naar het centrum te rijden.