Karolina Maruszak

De Vrienden van hetpaleis

Al jarenlang zamelen devrienden van hetpaleis geld in om scholen met beperkte middelen de kans te geven om naar hetpaleis te komen. Deze scholen krijgen een speciaal tarief, waardoor een plek in de zaal voor elke leerling betaalbaar is. Tot vorig seizoen werkten devrienden als stille weldoeners. Ze waren vaste gasten bij (avant-)premières en af en toe zag je hen opduiken met bijzondere acties. Maar het grote werk werd vooral achter de schermen verzet. Met het nieuwe seizoen gooien we de werking van devrienden graag over een andere boeg. Want alle bezoekers van hetpaleis kunnen ook vrienden van hetpaleis zijn, toch? In de overtuiging dat solidariteit aanstekelijk is, willen we zoveel mogelijk mensen warm maken om vriend te worden.

Hoe word je vriend van hetpaleis?

Je wordt vriend van hetpaleis als je een bijdrage levert (hoe klein ook) aan onze vriendenpot, die we blijven gebruiken om kinderen met beperkte middelen mee te laten genieten van de werking van hetpaleis.

Hoe kan je die bijdrage leveren?

Op heel veel verschillende manieren. Door iets extra te doneren bij het aankopen van je tickets. Door de lekkere wijn of cava van hetgeluk ook te kopen voor thuis. Een notebook gemaakt van oude posters aan te kopen. Dankzij de aankoop van een van onze exclusieve vriendenabonnementen. Door deel te nemen aan een vriendenactiviteit.  Of door simpelweg een bijdrage te sorten.

Teken je in op een van deze opties? Je wordt automatisch vriend van hetpaleis en krijgt een aparte communicatie die je vertelt wat er precies met onze vriendenpot gebeurt.

Wil je als bedrijf vriend van hetpaleis worden? Ook dat kan. We spreken graag met je af om te bekijken hoe we jou en je bedrijf op maat kunnen bedanken voor je engagement. 

Abonnementen

een premièreabonnement

Geniet jij van de spanning die in de zaal hangt bij de allereerste vertoning van een nieuwe voorstelling? Formuleer je graag zelf een mening, voor de recensenten in hun pen kruipen? Verheug jij je op de hapjes en drankjes achteraf? Klap je mee wanneer de spelersploeg de foyer binnenwandelt? Voor 60 euro (die integraal naar de vriendenpot gaat) reserveer jij nu al je plekje voor de vier grote premières dit jaar: De, LIEGEN, Burning City en Fatilou M..

Interesse? Klik hier en noteer 27 september, 15 november, 20 februari en 18 april met stip in je agenda.

een hetpaleis-abonnement

Met dit abonnement heb je voor 150 euro toegang tot alle hetpaleis-voorstellingen komend seizoen (nieuwe voorstellingen én hernemingen, uitgezonderd première-avonden). Opnieuw gaat dit bedrag integraal naar de vriendenpot.

Interesse? Klik hier, je kan meteen alle voorstellingen vastleggen.

Wat deden we zoal? 

rip de vakantie 

hetpaleis sloot de zomervakantie 2023 in stijl af, met al haar (toekomstige) vrienden, ten voordele van de vriendenpot. 

een lokaal ontbijt samen met al je vrienden

Vorig jaar brachten we heerlijke ontbijten rond. Dit jaar nodigen we iedereen graag in hetpaleis uit voor de Vriendenbrunch met Assepoester