bereikbaarheid Stormkop

BRUIST vindt plaats bij Stormkop, Droogdokkenweg 4. Kijk op de routeplanner of lees verder hieronder. 

Kom je te voet?

Sla rechtsaf aan de Droogdokkenweg en volg de zwarte lijn op de plattegrond hierboven. De deuren openen een uur voor de voorstelling. Voor en na de voorstelling kan je ook iets drinken in de gezellige buitenbar. 

Kom je met de (deel)fiets?

Stormkop is makkelijk bereikbaar met de fiets. Je kan je eigen fiets achterlaten in de fietsenstalling, sla rechtsaf aan de Droogdokkenweg.

Met de uitleendienst Velo-Antwerpen kunnen niet enkel bewoners maar ook bezoekers van de stad overal geraken met de fiets. Het Velo-station het dichtst bij Stormkop is 233 - Rijnkaai (aan het Red Star Line museum). Na ongeveer 5 minuten wandelen bereik je Stormkop.

Kom je met de bus of tram?

Stormkop is ook vanuit alle richtingen vlot te bereiken met verschillende trams en bussen. Bereken de beste route vanaf jouw locatie via de routeplanner van De Lijn.

Voor scholen: Gratis met De Lijn naar hetpaleis!  
Met dynamoOPWEG kunnen klassen gratis naar hetpaleis met De Lijn, volgens de bestaande dienstregeling en met max. 30 personen per rit. Surf naar Cultuurkuur en lees er alles over de mogelijkheden om meer cultuur in je klas te brengen.

Kom je met de trein?

Stap af in Antwerpen-Centraal en neem daar de bus of tram richting Stormkop.

Kom je met de auto?

Er is een parking voorzien aan de Oosterweelsteenweg. Steek de straat over en je bereikt Stormkop.