geef hetpaleis cadeau

Op zoek naar een origineel en altijd spannend geschenk? Schaf een hetpaleis-cadeaubon aan en trakteer op een dans- of theatervoorstelling in hetpaleis.

Met je cadeaubon kan je tickets kopen voor alle voorstellingen en activiteiten van hetpaleis. In hetgeluk wordt de cadeaubon niet aanvaard. De waarde kies je zelf en de ontvanger hoeft het bedrag niet in één keer uit te geven. Een cadeaubon blijft 2 jaar geldig.

een hetpaleis-cadeaubon kopen

Kies het thema van je cadeaubon en klik op de afbeelding hierboven.  Vul het gewenste bedrag in (tussen €2 - €500) en betaal (Bancontact/Mistercash, kredietkaart of overschrijving). Download vervolgens de PDF met je hetpaleis-bon. Print de cadeaubon, plooi hem tot een kaart en voeg eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Klaar!

Geen printer? Geen probleem! Kom even langs tijdens de openingsuren en bestel je cadeaubon rechtstreeks bij een medewerker van info & tickets

betalen met een cadeaubon

online
Vul je winkelmand en login of maak een account aan. Kies het aantal plaatsen en ga verder naar betalen. Kies cadeaubon bij betaalwijze. Vul de unieke code in en klik op bevestigen. Vervolgens kan je nog het bedrag wijzigen dat je wenst te betalen via cadeaubon. Kies je eventueel nog een andere betaalmethode om het resterende saldo af te rekenen
 
reservatie via ticketlijn of aan de balie bij een medewerker van info & tickets
Reserveer je tickets en vermeld dat je wenst te betalen via cadeaubon. Geef je 12-cijferige unieke code door. Is je bestelling duurder dan de waarde van je cadeaubon, dan kan je gemakkelijk met een van de andere betaalmiddelen het overgebleven bedrag betalen.