Je altijd al afgevraagd wat zo'n hetpaleis-ambassadeur allemaal doet? Ontdek hier de maandelijkse hetpaleis-ambassadeur avonturen. 

Wannes Cré

september

Maandelijkse meeting

Onze ambassadeurs kwamen op 14 september samen voor hun maandelijke vergadering. Op het programma: dromen over wat ze dit jaar nog willen verwezenlijken, een sneak peek bij de repetities van Een leuk avondje uit en een bezoek aan het kostuumatelier.

augustus

Zomerweken
Wie augustus zegt in hetpaleis, zegt dans- en theaterzomerweken. Enkele ambassadeurs namen ook deel. Spot jij ze allemaal? 

Ambassadeurs gonna ambassadeur
En dan was het weer back to school. Maar niet zonder de nieuwe seizoensbrochure... 

juni

Atlas op het plein
Arwa, de mama van ambassadeur Marwa maakte voor Atlas op het plein maar liefst 700 gelukskoekjes. De ambassadeurs deelden met plezier uit.

Benieuwd wat er op de briefjes stond? Uitspraken van onze ambassadeurs, natuurlijk! Hieronder een selectie:

"Omdat ik mensen wil verbinden neem ik graag mijn vrienden en familie mee naar een voorstelling."  Jef, 25 jaar, ambassadeur van hetpaleis

"Mijn verborgen talent is mijn oren op en neer doen." Seynabou, 11 jaar, ambassadeur van hetpaleis

"hetpaleis is leuk, omdat je hier vrij bent." Aissadiara, 8 jaar, ambassadeur van hetpaleis

"Ik wil mijn konijn meenemen naar een theatervoorstelling omdat het dan mee kan spelen." Iliana,11 jaar, ambassadeur van hetpaleis

"hetpaleis is leuk, omdat er allemaal kindjes zijn met wie ik kan spelen." Nora, 5, ambassadeur van hetpaleis 

mei

De eerste kennismaking
Op woensdag 4 mei kwamen de nieuwe ambassadeurs voor het eerst samen. Ook fotograaf Wannes Cré was erbij. Hij maakte prachtige foto's. 

Aftrap seizoen 22-23

Op 11 mei was het full house, meer dan 150 leerkrachten kwamen luisteren naar wat seizoen 22-23 in petto had. Ambssadeur Noah interviewde makers en praatte, samen met directeur Els De Bodt, de middag aan elkaar. Daarna werd hij geïnterviewd voor een reportage in het ATV-programma 100% cultuur.