Meet the cast

Meet Alexandra  & Amalia 

De jonge Alexandra Van Der Raaij Markovic en Amalia Daems Keereman wisselen elkaar af op het podium van Do the Calimero. 

Meet Lies  & Marjan 

Lies Pauwels is regisseur van Do the Calimero. Ze maakte eerder Truth or Dare, Britney of Goofy, Nacht und Nebel, Jesus Christ or Superstar en Het Hamiltoncomplex bij hetpaleis. Dit is haar eerste muziektheater voorstelling.

Marjan De Schutter studeerde in 2010 als acteur af aan het RITCS in Brussel en behaalde in 2015 haar masterdiploma in dramatische kunsten aan het KASK in Gent. 

 

Meet Mick  & Olga 

Mick Galliot Fabré studeert Drama aan het Konklijk Conservatorium Antwerpen. Als masterstudent Drama doorloopt hij zijn stage binnen de cast van Do the Calimero. 

Olga Kunicka is een Poolse muzikante en actrice. Als violiste behaalde ze een master aan de muziekacademie in Wroclaw, Polen. Terzelfdertijd studeerde ze zang en drama aan het Capitol theater in Wroclaw waar ze een fascinatie voor acteren ontwikkelde. 

Meet Doris & Nathalie 

De Brusselse tweelingzussen Doris en Nathalie Bokongo Nkumu vormen samen het dansduo Les Mybalés. Ze zijn gepassioneerd door hiphop en gespecialiseerd in de genres house dance en afro house. In de hiphopwereld lieten ze zich opmerken op internationale battles in de categorie house dance. 

Meet Andrew  & Dag 

Andrew James Van Ostade is acteur, muzikant, film- en theatermaker. Hij werkt als acteur en als componist samen met verschillende nationale en internationale theatergezelschappen en regisseurs.

Dag Taeldeman is een Belgische componist en muzikant. Hij studeerde compositie en gitaar aan de Jazz Studio in Antwerpen, en kreeg les bij oa. Pierre Van Dormael, Philip Catherine en David Crane. 

Andrew en Dag maken de muziek bij de voorstelling. Meer hierover kom je te weten in het blokje 'Why don't you dance with me?'