hetgeluk

hetgeluk is de ontmoetingsplek voor jong en oud in het hart van hetpaleis. Een gezellige babbel, een informele vergadering of een spontaan feestje: het kan er allemaal. Lezen en tekenen in een van de hoeken of ravotten en gewoon wat chillen op het binnenspeelplein? Tuurlijk. 

Consumeren mág, maar is niet verplicht. Je eigen boterhammmen meebrengen is zeker mogelijk. Wil je iets drinken, dan kan je bestellen aan de bar. Veel dorst? Er staat altijd water voor je klaar.

Download de menukaart. Voor ons jong publiek zijn er altijd boterhammen met choco, kaas en quiche beschikbaar. Mag het iets meer zijn? Kies voor de suggestie van dit moment: broodje met veggie kip curry met taugé en granaatappelpitjes

“Er is weinig ruimte in de stad waar jongeren gewoon kunnen zijn. (...) Daarom vind ik het zo fijn dat ze hier kunnen komen.” - verantwoordelijke Maite in wijkkrant den Triangel

Feesten in hetgeluk

Kom je graag feesten in hetgeluk, maar heb je geen zin om zelf decoratie en een taart te voorzien? We've got your back! Lees er hier alles over. 

Openingsuren

Op dagen dat hetgeluk normaal niet open is, gaat de bar open vanaf 1 uur voor de voorstelling tot 2 uur na de voorstelling. 

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12-19u
donderdag 15-21u
vrijdag 15-21u
zaterdag 9-18u
zondag 9-15u

Een gelukske thuis? 

Wist je al dat je de verschillende wijnen en cava die je in hetgeluk kan bestellen ook gewoon thuis kan drinken? Bestel hier mét korting jouw favoriet en steun de Vrienden van hetpaleis.

Ons grootste geluk? 

Jullie, onze vaste klanten!