Annelies Van Lierde

WEGWEZEN

hetpaleis/ Rachid Laachir & Maxim Storms
4+ | 2-3 KL

We zijn heel blij dat onze theaterbus een plek krijgt op jullie site, op scholen in jullie regio of in de gemeenschap. Op de pagina hieronder vind je al het materiaal om er zowel technisch als communicatief iets moois van te maken.

Heb je nog vragen in verband met communicatie, neem dan contact op met Sarah Binnemans (03 202 83 63). Voor alle andere vragen kan je bij Zita Epenge (0476 95 95 82).


 

In deze interactieve voorstelling ontmoeten we dokter B. Zij heeft dringend hulp nodig bij het ontwarren van een mysterie. Het mysterie van een weg wezen, een wezen van de weg. Is het buitenaards of ondergronds, onderhuids of binnensmonds? 

Dokter B roept allen die kunnen helpen op om het wezen te ontknopen. Wie vindt het oor, de vleugels, de helpende hand? Is dit een tentakel of een knarsende tand? Kunnen we samen dit wezen met huid en haar herkennen? Zullen we het leren lief hebben, of blijft de liefde voor een wezen, weg?

Voorzichtig met die blinde darm!

De rondreizende theaterbus van hetpaleis wordt overgenomen door theatermakers Rachid Laachir en Maxim Storms (Ballet Dommage, Nuggets,...)

taalicoon 2