doe hetpaleis cadeau

Op zoek naar een origineel en altijd spannend eindejaarsgeschenk?
Doe een uitstap naar hetpaleis cadeau. Schaf een hetpaleis-cadeaubon aan en trakteer je tante, zus, opa, vriendin, neef … op een dans- of theatervoorstelling in hetpaleis.

Koop hier je hetpaleis-cadeaubon. Kies het thema van je cadeaubon en klik op de afbeelding. Betalen kan met Bancontact/Mistercash, kredietkaart of overschrijving. Na betaling kan je een PDF met je hetpaleis-bon downloaden. Print de cadeaubon. Plooi hem tot een kaart en voeg eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Klaar!

 

betalen met een cadeaubon

Met je cadeaubon kan je tickets kopen voor alle voorstellingen en activiteiten van hetpaleis. Gebruik de unieke code op je cadeaubon bij betaling. Je hoeft het bedrag niet in één keer uit te geven. Je kan het restbedrag gebruiken bij je volgende aankoop. 
 
online
Vul je winkelmand en login of maak een account aan. Kies het aantal plaatsen en ga verder naar betalen. Kies cadeaubon bij betaalwijze. Vul de unieke code in en klik op bevestigen. Vervolgens kan je nog het bedrag wijzigen dat je wenst te betalen via cadeaubon. Kies je eventueel nog een andere betaalmethode om het resterende saldo af te rekenen
 
reservatie via ticketlijn of aan het onthaal
Reserveer je tickets en vermeld dat je wenst te betalen via cadeaubon. Geef je 12-cijferige unieke code door. Is je bestelling duurder dan de waarde van je cadeaubon, dan kan je gemakkelijk met een van de andere betaalmiddelen het overgebleven bedrag betalen.