Karolina Maruszak

WASCO!

hetpaleis & Voetvolk/ Lisbeth Gruwez
6+ | 1-3 LJ

We zijn heel blij dat deze voorstelling een plek krijgt op jouw podium. Op de pagina hieronder vind je al het materiaal om er zowel technisch als communicatief iets moois van te maken.

Heb je nog vragen in verband met communicatie, neem dan contact op met Sarah Binnemans (03 202 83 63). Voor alle andere vragen kan je bij Zita Epenge (0476 95 95 82).


 

WASCOING' ON?

Iedere lijn heeft een begin, een midden en een einde. Every line tells a story. Lijnen zijn spannend. Zeker als ze avontuurlijke wegen afleggen op een enorm wit doek. Ze ontmoeten elkaar, kruisen en raken verstrikt tot niemand er nog wijs uit geraakt. Resultaat: heerlijke chaos. Of kunst.

WASCO! is een live action painting performance waarin een groep kinderen hun eigen universum creëren van kleuren, geluiden en bewegingen. Ze bouwen aan een wereld op hun voorwaarden.

Choreograaf Lisbeth Gruwez gaat samen met de kinderen op zoek naar de vrijheid van expressie met stiften en verf. Dat ligt niet zo ver van haar werk als danser, want tekenen is dansen met andere middelen. Het betovert de ruimte. Maarten Van Cauwenberghe zorgt voor samples, ritmes en grooves.

Typerend voor het werk van Voetvolk is een vorm van rebellie in het bewegingsmateriaal en een gelaagde esthetiek. In WASCO! werkt Lisbeth Gruwez voor het eerst samen met kinderen.

taalicoon 0

speeldata