Anton Fayle
za 10 feb 12:00

Slotfeest @ HETSTEEN

10 feb
12:00
  • 10 feb
    12:00
    op, reis
    HETSTEEN

Eind juni verhuist de kunsteducatieve werking van HETSTEEN naar een andere plek. Een volgend pareltje waar kinderen terecht kunnen voor een straffe dosis kunst, filosofie en wetenschap. Maar voordat deze nieuwe plek bestormd wordt, houdt HETSTEEN een laatste, wild feest voor jong en oud. 

Om 15.30 uur geeft Stormkop een traktatie, kijkt kort terug op zes jaar HETSTEEN en werpt een blik in de toekomst, samen met Nabilla Ait Daoud. Nadien geeft de schepen van jeugd het woord aan de kinderen. State of the kids wordt gegeven door Estelle (5 jaar), Casper (10 jaar) en Louise (12 jaar). Om 17 uur is er een Afscheidsritueel met de Gezusters Hirngespinst.


DOORLOPEND PROGRAMMA (14 – 20 uur - gratis)

 · Kampvuur(krukjes) maken met Urban Camping BIVAK
· Workshop rond afscheidsrituelen met zeefdrukatelier deRuimte
· Theaterwerkplaats NEST doet (n)iets met verhuisdozen
· Brocantmarkt: koop de tas waarvan je drinkt of de stoel waarop je zit
· Restjesdiner met Labeur Local (inschrijven via hetsteen@hetpaleis.be) 
· Verslaggeving van de dag door de kids reporters van Europarkmagazine
· Samuel Allaman van DJ BAKFIETSCOLLECTIEF draait opzwepende muziekjes
· Na 20u gaan alle stoelen aan de kant voor funky dansmoves


Het was behoorlijk 'AWESOME' om 6 jaar lang met de allerjongsten dit gebouw te bemannen. We verhuizen in maart al onze spullen (en dat zijn er behoorlijk veel…) naar de Droogdokkensite. En nemen dan de nodige tijd voor de scenografie en ontwikkeling van onze nieuwe ateliers. Vanaf 30 juni is iedereen opnieuw welkom bij Stormkop op de Droogdokken. Tot zaterdag!

*wuif*wuif*wuif*
 

10.02.18 vanaf 12u GRATIS, workshops vanaf 14u  

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie