Laure-anne Iserief

Dansconcert #1 - Tornado

tout petit
2023 - 2024
do 23 mei - zo 26 mei
23 mei 24
-
26 mei 24

Over het podium waait een wervelwind. Muzikanten laten een kleine tornado ontstaan. Een vrolijke baslijn blaast de dansers naar alle richtingen van het podium. Muziek en dans werken zo aanstekelijk dat je onmogelijk stil kan blijven zitten.

In Dansconcert #1 nodigt tout petit na Luid, Drrraai en Niet vallen het jonge publiek opnieuw uit om zelf de scène in te palmen. Of niet. Je kiest zelf of je enkel kijkt en luistert of mee beweegt en danst. Een aanstekelijk concert, een opzwepende dansvoorstelling én een groot feest voor families en klassen.

Tornado staat in de titel, maar hier is dat zonder vernietigende kracht, en is het alleen een natuurverschijnsel vol schoonheid. Mooi om te zien en mee te maken.

Theaterkrant.nl

meer info

concept: Koen Brouwers (gitaar, bas en toetsen), Lies Cuyvers, Ciska Vanhoyland
muziek: Koen Brouwers (gitaar, bas en toetsen), Bert Hornikx (drums en percussie), Lesley Troquet (bas en toetsen), Lotte Vanhamel (blaasinstrumenten, vocoder en dans)
choreografie en dans: Lies Cuyvers, Ciska Vanhoyland
samen met de gastdansers van: Talking Bodies
kostuum: Jente De Graef
lichtontwerp: Raf Wouters
coproductie: Perpodium
met steun van: de Vlaamse Gemeenschap, stad Hasselt, stad Leuven, de taxsheltermaatregel van de Belgische Federale Overheid
met dank aan: deRUIMTE