Vriendenbrunch met Assepoester

hetpaleis, Het Geluidshuis én het goede doel
2023 - 2024
ma 20 mei 11:00 - 15:00
20 mei 24
11:00 - 15:00
  • 20 mei 24
    11:00 - 15:00
    grote zaal hetpaleis

Wat hebben Assepoester, een brunch en een luisterverhaal met elkaar gemeen? Op pinkstermaandag 20 mei alles. hetpaleis en Het Geluidshuis slaan de handen in elkaar voor een feestelijke brunch op het Theaterplein gevolgd door een grote voorleessessie van Assepoester in de grote zaal van hetpaleis. Zo vieren we samen 20 jaar hoorspelmakerij van Het Geluidshuis en spijzen we de vriendenpot van hetpaleis.

De vrienden van hetpaleis is een bonte verzameling van mensen die samen zorgen voor extra financiële middelen om kinderen met beperkte middelen mee te laten genieten van de werking van hetpaleis. Iedereen die een bijdrage (hoe klein ook) levert, wordt automatisch vriend van hetpaleis. Wil jij ook vriend van hetpaleis worden? Reserveer een ticket voor 'de vriendenbrunch met Assepoester' en verzeker je van een plek aan onze brunchtafel én de voorleessessie in de grote zaal.

programma

Met je ticket kan je vanaf 11 uur mee aanschuiven aan de lange tafels op het Theaterplein. Verwacht je aan een rijkelijk vegetarisch buffet met onder andere pistolets, sandwiches, verschillende soorten beleg, granola, yoghurt, fruit, sap en nog veel meer. Later aansluiten mag, het buffet sluit om 13 uur.

Om 14 uur neemt meesterverteller Warre Borgmans je - samen met de enige echte Prins Tony (Lander Severins) - mee in een fantasierijke bewerking van Assepoester, het nieuwste hoorspel van Het Geluidshuis (5+).  Daarna opent de pop-up shop van Het Geluidshuis in de foyer en kan je er luisterverhalen kopen - aan vriendenprijs natuurlijk! Warre Borgmans en Mark Borgions signeren en illustreren met plezier je nieuwe boek. 

info & tickets

De brunch is helemaal uitverkocht! Er zijn wel nog enkele plaatsen vrij voor de voorleessessie in de grote zaal om 14u. Een ticket kost 5 euro. De opbrengst gaat integraal naar devrienden van hetpaleis. Koop je ticket hier. 

leeftijd iedereen, helemaal fijn vanaf 5 jaar
duur voorstelling 40 min.

Zin om te komen, maar is je (klein)kind nog te klein voor het luisterverhaal? In de ticketprijs zit naast het ontbijt ook kinderopvang inbegrepen. Reserveer een plek door 'kinderopvang' aan te duiden in het besteloverzicht.

gezocht: helpende handen bij onze devriendenbrunch

Om de brunch in goede banen te leiden zijn we op zoek naar vrijwilligers. Lees er hier alles over.