Charlie De Keersmaecker

BOS

BRONKS & BOS+
2024 - 2025
do 22 mei - zo 25 mei
22 mei 25
-
25 mei 25

worteldroogte
niet-zo-fijn-stof
agressief-invasieve soorten
stijgende moskosten
schaars nestmateriaal, 
verpesticiden, 
exploderend natuurtoerisme… 

Het bos kookt over! De dieren hebben het gehad! De spanning loopt op. Goudhaantjes delen gele hesjes uit. Geen dier neemt nog een blad voor de mond. Ze maken pijlen van hout, bouwen een podium en zeggen waar het op staat. Eindelijk. 

BOS is een krachtdadige tragikomische theatervoorstelling in een bos. Een zoektocht naar een lichtpuntje in het klimaatverhaal. Hoe kan je met een bende dieren, een lading absurde humor en veel spelplezier iets verrijkends vertellen over een thema dat niemand onberoerd laat? 

Heb je interesse om meer te weten rond de thema's van de voorstelling neem dan contact op met een medewerker van info & tickets via info@hetpaleis.be of (0)3 202 83 60 en boek een gratis workshop (2 uur) van BOS+ in de klas voorafgaand aan de voorstelling. Daarnaast is er ook een traject van drie workshops (telkens 2 uur) in de klas. Het aantal beschikbare workshops en trajecten is beperkt. Als er meer aanvragen zijn dan beschikbare workshops, dan zal BOS+ de workshops toewijzen door loting.

van en met: Greet Jacobs, Titus De Voogdt, Mats Vandroogenbroeck, Simon D'Huyvetter, Tania Van der Sanden
regie: Simon D'Huyvetter
kostuum: Rachid Laachir
coproductie: BRONKS & BOS+