Weergave opties

Bij elke voorstelling staat een minimumleeftijd vermeld. Een 8+ voorstelling is bijvoorbeeld geschikt voor iedereen vanaf acht jaar. Voor iedereen, dus ook voor oudere kinderen, jongeren en volwassenen. Bij schoolvoorstellingen ligt de ondergrens vaak wat hoger, omdat er minder een-op-een context gegeven kan worden. De vanaf-leeftijd, die in samenspraak met de makers bepaald is, is dus enkel een ondergrens.
We vragen je om die te respecteren.

Wil je naar een namiddagvoorstelling in hetpaleis komen, maar heb je te jonge kinderen of een baby?
Geen probleem, we voorzien met veel plezier kinderopvang.

 • DENK MAAR NIET DAT IK WEG BEN

  deprimeurs/ Rick Wardenier
  vanaf 8 jaar
  vr 3 mei
  -
  zo 5 mei

  Een droom.
  Een begin en een einde.
  Precies daartussen zit het chaotische, romantische, fantastische, echte leven,
  waar we geen afscheid van willen nemen.
  Daarna niets.

   

  Een beeldende, poëtische voorstelling over het leven groots vieren en het niet willen loslaten. DENK MAAR NIET DAT IK WEG BEN is een te snelle carrousel waar je met één keer knipperen de helft hebt gemist. Een voorstelling over wat je niet tegen wilt komen, maar wel in de ogen moet aankijken. We gaan op reis naar het grote onbekende en hopen dat we altijd terug kunnen komen. Met kwallen, buitenaardse wezens én ontelbare kostuums.

  Rick Wardenier (2002) studeert aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam. Van kleins af aan is hij bang voor de dood. Nu maakt hij speciaal voor kinderen (maar ook voor volwassenen) een voorstelling over dit thema. Zijn voorstellingen zijn poëtisch en absurd. Scenografie is in zijn werk een belangrijk uitgangspunt, waarmee hij het publiek wil uitdagen om de eigen fantasie te gebruiken. 

  hetpaleis toont onder de vlag deprimeurs enkele afstudeervoorstellingen waaronder ook DENK MAAR NIET DAT IK WEG BEN