Reinout Hiel

Big Bears Cry Too

hetpaleis & Miet Warlop
zo 14 okt - za 29 jun
14 okt 18
-
29 jun 19

Big Bears Cry Too is een voorstelling over de kwetsbaarheid van de mens in het grote, ongrijpbare universum. Een reeks voorwerpen komt letterlijk de scène op gevlogen en zeggen iets over het individu in die wereld. Een groot, te groot, hart uit plastic dat enkel in te tomen valt door er een klein beetje lucht uit te laten. Een gigantische pil die je gelukkiger zou moeten maken, maar je in een toestand brengt waarin je jezelf niet meer herkent. Een beer die slachtoffer wordt van zijn té grote cuteness. We landen in een universum van gekleurde regen en oneindige tekeningen.

Springville, Dragging the Bone, Mystery Magnet, Fruits of Labor. Stuk voor stuk intrigerende titels en dito voorstellingen die beeldend kunstenaar en theatermaker Miet Warlop de voorbije 15 jaar met succes op de wereld losliet. Haar nieuwe productie Big Bears Cry Too is er voor het eerst een voor een publiek vanaf 6 jaar. 

BigBearsCryToo.spot

hetpaleis inspireert theaterbezoekers voor en na hun theaterbezoek. Klik hier en vind prikkelend spel- en achtergrondmateriaal bij de voorstelling.

Downloads

taaliconen

  

Kledingmaten

concept en regie: Miet Warlop
performer: Christian Bakalov, Wietse Tanghe
muziek: Pieter De Meester, Joppe Tanghe, Wietse Tanghe, Miet Warlop
technische leiding: Hugh Roche Kelly
productieleiding: Seppe Cosyns
lichtontwerp: Henri Emmanuel Doublier
assistentie: Lila John, Barbara Vackier, Ian Gyselinck, Geert Viaene (Amotec), Karolien Nuyttens
outside eye: Danai Anesiadou
productie-assistentie: Tanja Vrancken
productie en technische realisatie: Irene Wool vzw, hetpaleis
management en coördinatie: Wim Viaene, Elke Vanlerberghe
coproductie: Kunstencentrum Vooruit Gent, Gessnerallee Zürich (CH), TJP - Centre Dramatique National Strasbourg - Grand Est (FR), AUAWIRLEBEN - Theaterfestival Bern (CH)
met de steun van: de Vlaamse Overheid, Stad Gent, Kunstencentrum BUDA Kortrijk
met dank aan: Jonas De Meester, Koen Demeyere, Marie Jeanne Symons, Bram Coeman, Koen Jansen, Maarten Van Cauwenberghe, Emma Van Roey