voorbij - BRUIST!

kinderkunstenfestival voor iedereen vanaf 3 jaar
2020 - 2021
zo 20 sep
20 sep 20

BRUIST! is een kinderkunstenfestival voor iedereen vanaf 3 jaar en dat op autoloze zondag 20 september bij STORMKOPLuisterspel De bevrijding van het edelhert - vanaf 8 
hetpaleis/ Thomas Bellinck & Khalid Koujili El Yakoubi

in openlucht - 2 jetons (waarde €4)

Via je eigen hoofdtelefoon nemen de stemmen van acteurs Marjan De Schutter, Farbod Fathinejadfard, Nyiragasigwa Hens, Maya Mertens, Ahilan Ratnamohan, Karlijn Sileghemen Jeroen Van der Ven je mee naar het Hertenbos waar een groep dieren in opstand komt. Ze pikken het niet dat Giraf en mama Edelhert in de gevangenis gegooid werden. Het is tijd (voor actie). Olifant en Dolfijn smeden een plan…

Theatermakers Thomas Bellinck en Khalid Koujili El Yakoubi maakten hun eerste productie voor jong publiek die 15 maart in première zou gaan, maar daar stak het coronavirus een stokje voor. De première wordt uitgesteld tot volgend seizoen maar de makers beslisten om Pieter De Buyssers tekst alvast te herwerken tot dit luisterspel.

Klik hier voor een overzicht van het volledig programma van het festival.  

Praktisch

Verzeker je toegang door je bubbel te registreren voor een tijdslot (9u30 tot 13u of 13u30 tot 17u) en een ticket aan te kopen op de website van STORMKOP.

Een ticket kost 4 euro per persoon. Dit garandeert je toegang tot BRUIST! en kan je op de dag zelf gebruiken om een voorstelling te kijken of iets te drinken. Op het festivalterrein zelf kan je extra jetons kopen voor voorstellingen, workshops en andere consumpties.

In een organisatie van FroeFroe in samenwerking met De Studio, hetpaleis, Laika, Part of Antwerp, STORMKOP en vrienden met de onvoorwaardelijke steun van Stad Antwerpen.

Bereikbaarheid

STORMKOP vindt je aan de Droogdokkenweg 4, vlakbij het Red Star Line museum, op een steenworp van het MAS.
Op 20 september is het autoloze zondag, kom zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of met de fiets.

Openbaar vervoer
BUS 764 halte Antwerpen Royerssluis + 7 minuten wandelen

TRAM 7 halte Eilandje+ 10 minuten wandelen

TRAM 24 halte Havenhuis + 10 minuten wandelen

Met de fiets
Plaats je fiets in de fietsenstalling voor STORMKOP. 
Dichtsbijzijnde Velo station is Velo 223 Rijnkaai. Vlakbij het Red Star Line Museum. Van daar is het nog 5 minuten wandelen.