Annelies Van Lierde

Vriendenontbijt

hetpaleis en de vrienden van hetpaleis organiseren tijdens het weekend van 10 en 11 december een feestelijk ontbijt bij jou thuis!

De Vrienden van hetpaleis is een bonte verzameling van mensen die samen zorgen voor extra financiële middelen om iedereen van cultuur te laten meegenieten. Dankzij hun inspanningen kan hetpaleis de ticketprijzen laag houden en krijgen vriendenscholen (scholen met meer dan 55% indicatorleerlingen) korting. Zo blijft het voor iedereen mogelijk om minstens één keer per jaar een bezoekje te brengen aan hetpaleis. 

Voor dit ontbijt werken we doelbewust samen met lokale, duurzame producenten. Verwacht je dus aan een goed gevuld, vegetarisch én ecologisch verantwoord pakket met o.a. pistolets, sandwiches, rijkelijk beleg, granola, yoghurt, fruit, sap en nog veel meer. Want in 5 ontbijtmanden stoppen we ook nog een gouden ticket. Goed voor een jaar lang gratis voorstellingen in hetpaleis. De ontbijtpakketten konden tot stand komen met de steun van RICO LAB, de Drie Wilgen, het Wijnhuis, 't Karwei e.a. We doen alles zelf, daardoor kan de samenstelling van de pakketten lichtjes van elkaar verschillen. 

Bestellen kan vanaf nu, een ontbijt voor een volwassene kost 20 euro, voor een kind betaal je 12 euro. Graag bubbels bij je ontbijt, ook dat kan. Levering aan huis (max. 15 km van hetpaleis) of ophalen in hetpaleis, dat kies je zelf. Dit duid je eenvoudigweg aan bij je bestelling. 

OPGEPAST: heb je al een account met adres bij hetpaleis, maar wil je het ontbijt elders laten leveren (als verrassing bijvoorbeeld)? Neem dan contact op met het onthaal via info@hetpaleis.be of +32 (0)3 202 83 60.

ik bestel een vriendenontbijt voor zaterdag 10.12

ik bestel een vriendenontbijt voor zondag 11.12