Illias Teirlinck

BAS. wat je moet weten om te leven.

hetpaleis & BOG.
10+ | 5-6 LJ + 1-2 MB

We zijn heel blij dat deze voorstelling een plek krijgt op jouw podium. Op de pagina hieronder vind je al het materiaal om er zowel technisch als communicatief iets moois van te maken.

Voor alle vragen kan je bij Zita Epenge (0476 95 95 82) terecht. Heb je specifiek vragen in verband met communicatie, neem dan contact op met Sarah Binnemans (03 202 83 63). 


 

Alle hoofdsteden van de wereld.
Alle onderdelen van een fiets.
Alle betekenissen van het woord ‘niets’.
De vierkantswortel van 144.
De verbuiging van être en avoir.
Hoe vleermuizen eigenlijk met elkaar communiceren. En bomen.

Je leert veel op school, maar ben je er ook wat mee? In BAS. buigt BOG. zich over de basis, de baslijn, de grondtoon van het leven. Wat moet een mens echt weten om te kunnen leven?

BOG. maakt een talige, muzikale voorstelling. BAS. is een popconcert dat ‘alles wat je hoort te weten’ op losse schroeven zet. Het daagt je uit om je eigen basiskennis in vraag te stellen en zelf na te denken over wat er nu eigenlijk echt belangrijk is.

BOG. staat garant voor een eigenzinnige artistieke signatuur op de grens tussen theater en performance. Na de bejubelde en met een Zilveren Krekel bekroonde voorstelling KID. maakt BOG. opnieuw een familievoorstelling met hetpaleis. BAS. wordt een voorstelling voor iedereen vanaf tien jaar die zich niet zomaar de les laat lezen.

taalicoon 4

speeldata