toegankelijkheid

voor personen die doof of slechthorend zijn

Zowel in de grote als in de kleine zaal is er een ringleiding voorzien waardoor het geluid op de scène versterkt in je gehoortoestel komt. Zet je hoortoestel op de T-stand om hiervan gebruik te maken.

voor rolstoelgebruikers

De zalen, deuren en liften van hetpaleis zijn aangepast aan rolstoelgebruikers. De suppoosten begeleiden hen graag naar hun plaats. Geef bij je reservering een seintje.
Je persoonlijke begeleider komt aan reductietarief mee naar hetpaleis, geef dit aan bij de reservering van je ticket.

voor personen die blind of slechtziend zijn

Als je graag begeleiding wenst bij je bezoek aan hetpaleis kan je dit melden bij de reservatie. De suppoosten begeleiden je naar de zaal om zo goed mogelijk je weg te vinden door het huis. Personen die blind of slechtziend zijn en die dat wensen, kunnen vroeger in de zaal gelaten worden. Zo kan je het decor voelen of laten beschrijven door je gezelschap. Je persoonlijke begeleider komt aan reducatietarief mee naar hetpaleis, geef dit aan bij de reservering van je ticket. Laat het ons ook weten als je een hulphond meebrengt.

suggesties zijn welkom

Met vragen, opmerkingen of suggesties over onze diensten kan je altijd bij ons terecht, neem contact op met een medewerker van info & tickets via mail of op het nummer 03 202 83 60.