Wannes Cré

Cultuurweekend

hetpaleis verkoopt en leidt rond
2022-2023
za 27 aug - zo 28 aug
27 aug 22
-
28 aug 22

Tijdens het Antwerps Cultuurweekend houdt hetpaleis op zaterdag 27 augustus een grote verkoop van oa. technisch materiaal, kostuums en oude posters. Zondag 28 augustus zijn er rondleidingen achter de schermen om 10u, 12u en 14u. Ook op het terras van hetgeluk maken we het gezellig.

Elk laatste weekend van augustus viert Antwerpen de kick-off van het nieuwe culturele seizoen. Met Cultuurweekend wordt het culturele aanbod uit stad Antwerpen én districten extra in de verf gezet voor het grote publiek. Zo ontdek je het moois wat cultureel Antwerpen te bieden heeft. Ook hetpaleis heeft heel wat in petto, ontdek ons programma hieronder:

hetpaleis verkoopt - zaterdag 27.08 van 13u tot 17u 

Kom in de grote zaal snuisteren tussen oude posters, theaterteksten, kostuums, cd's en technisch materiaal. Neem warme herinneringen mee naar huis en steun intussen De Vrienden van hetpaleis. Win-win!

hetpaleis achter de schermen - zondag 28.08 om 10u, 12u of 14u

Reserveer gratis een tijdslot en ontdek tijdens een interactieve rondleiding van 1,5 uur oa. het ondertoneel, het kostuumatelier en natuurlijk ook ... de grote scène met al haar verborgen theatertechniek! Zo krijg je een leuk beeld van hoe het er achter de schermen aan toegaat in hetpaleis

Gratis maar reservatie verplicht via hetpaleis.be of de ticketlijn 03 202 83 60. 

doorlopend tussen 10-17u

Een vraag over het programma? Tickets bestellen? Dat kan! De medewerkers van info & tickets staan voor je klaar. Ook in hetgeluk maken we het gezellig. 


Ontdek de volledige programmatie op cultuurweekend.be. 
Cultuurweekend is een initiatief van de stad Antwerpen mede mogelijk gemaakt door De Standaard.