tickets & prijzen

tickets 

De snelste manier om tickets te bestellen is online.

Meer info nodig? Neem contact op met een medewerker van info & tickets:

  • via de ticketlijn of Whatsapp: +32 (0)3 202 83 60 
    (dinsdag tot vrijdag van 10u tot 12u en van 12u30 tot 17u, niet op feestdagen)
  • ter plaatse: Theaterplein, Antwerpen 
    (woensdag van 12u30 tot 17u, niet op feestdagen + een uur voor de voorstelling)
  • of via mail naar: info@hetpaleis.be

rolstoelplaatsen
Bij voorstellingen met genummerde zitplaatsen zijn er aparte plaatsen beschikbaar voor rolstoelgebruikers. Neem contact op met de ticketlijn om een plaats te reserveren die bereikbaar is zonder trappen. Je kan kiezen of je graag in je stoel blijft zitten of een theaterstoel wenst te gebruiken. 

omruilen
Tickets worden niet omgeruild of terugbetaald tenzij hetpaleis de voorstelling moet annuleren. Kan je toch niet komen, dan kan je je tickets doorgeven aan familie of vrienden. 

workshop
Raadpleeg hier de annulatievoorwaarden bij een workshop.

wachtlijst
Is een voorstelling uitverkocht? Check dan online of er een wachtlijst is. Als er kaarten vrijkomen ontvang je een mail. Of kom langs, een uur voor aanvang van zowel voorstellingen in de grote als de kleine zaal is er een fysieke wachtlijst waar je op kan inschrijven bij een medewerker van info & tickets.

prijzen

hetpaleis hanteert verschillende prijzen:
• volwassenen vanaf 26 jaar betalen de volle pot;
• jongeren onder 26 jaar betalen minder;
• kinderen en jongeren onder 18 jaar komen nog voordeliger naar hetpaleis;
• ook iedereen met een sectorpas, lerarenkaart en EDCkaart ontvangen korting;
• heb je recht op kansentarief of verhoogde tegemoetkoming, dan betaal je het minst.

last minute tickets voor studenten
koop op de dag van de voorstelling een zoekplaats aan de balie aan €5 (op vertoon van je studentenkaart) 

abonnementen
Daarnaast is er ook een familie-abonnement, dat zijn 10 tickets die tijdens seizoen 24-25 te gebruiken zijn voor alle voorstellingen, hiervoor betaal je €100. 

Voorstellingen kijken én intussen de vrienden van hetpaleis steunen? Ook dat kan! Er zijn twee formules waarvan het volledige bedrag integraal naar de vriendenpot gaat: hetpaleisabonnement en het premièreabonnement.  

betalen
Online kan je kiezen voor bancontact, kredietkaart, iDeal of een hetpaleis-bon. In hetpaleis kan je betalen met bancontact, kredietkaart, cash, Payconiq, hetpaleis-bon of cultuur(shock)cheques.

Volg de website, sociale media en nieuwsbrieven van hetpaleis voor acties en kortingen.

verhoogde tegemoetkoming

hetpaleis wil zijn producties graag met zoveel mogelijk mensen delen. Wie recht heeft op een verhoogde tegemoetkoming of kansentarief betaalt €3 voor de voorstelling (tenzij anders aangegeven). Of je hiervoor in aanmerking komt, kan je navragen bij je mutualiteit. Bevestig één keer per seizoen je statuut via je a-kaart of met een klever van de mutualiteit bij een medewerker van info & tickets en reserveer daarna makkelijk zelf je tickets online.

groepskorting

Groepen vanaf 15 personen kunnen rekenen op een groepskorting van 20%. Neem hiervoor contact op met een medewerker van info & tickets via mail of op het nummer 03 202 83 60.
 

cultuurshockcheques

Scholieren kunnen de cultuurshockcheques gebruiken om tickets aan te kopen voor voorstellingen in de vrije tijd. Reserveer je plaats via de ticketlijn, whatsapp (03 202 83 60), via mail of aan de ticketbalie. 
 

scholen

Tarieven, annulatievoorwaarden en info voor schoolgroepen vind je hier.

cadeaubonnen

Zo’n fan van hetpaleis dat je een voorstelling wil cadeau doen? Dat kan. Cadeaubonnen vind je zowel online als in hetpaleis.